28 ago 2007, 22:22

Ти толкова години чака... 

  Poesía
687 0 8
Ти толкова години чака
до тебе тихо да се приютя,
ти толкова сълзи изплака
по мен по миналите дни.

Ти толкова години чака
да чуеш тези думи две.
Ти мразеше дори съдбата,
посмяла да ни раздели на две.

Ти толкова години чака
любов в очите да четеш...

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??