28.08.2007 г., 22:22 ч.

Ти толкова години чака... 

  Поезия
678 0 8
Ти толкова години чака
до тебе тихо да се приютя,
ти толкова сълзи изплака
по мен по миналите дни.

Ти толкова години чака
да чуеш тези думи две.
Ти мразеше дори съдбата,
посмяла да ни раздели на две.

Ти толкова години чака
любов в очите да четеш...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??