26 ene 2007, 16:21

Ти,тя,аз… 

  Poesía
648 0 3

Ти беше с нея щастлив,

Аз ронех кървави сълзи.

Към миналото глава не свеждаше,

А то бе моя вечен дом.

Усмихваше се така красиво всеки път, щом мислеше за нея,

А аз като че отровена стоях, без мимика, без жест.

Твоите дни с нея като летен дъжд щастливо отминаваха -

Аз чезнех...

 

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??