26.01.2007 г., 16:21 ч.

Ти,тя,аз… 

  Поезия
651 0 3

Ти беше с нея щастлив,

Аз ронех кървави сълзи.

Към миналото глава не свеждаше,

А то бе моя вечен дом.

Усмихваше се така красиво всеки път, щом мислеше за нея,

А аз като че отровена стоях, без мимика, без жест.

Твоите дни с нея като летен дъжд щастливо отминаваха -

Аз чезнех...

 

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??