1 abr 2005, 2:45

Ти знаеш ли..? 

  Poesía
1404 0 4
Ти знаеш ли, без теб не мога да живея?...
На тебе дадох всичко аз!
За тебе аз живях, за теб копнях!
За теб градих всичко
и след това сама го разруших!
Ти знаеш ли какво е да си сам?
Да се радваш на малкото, което ти е останало?
Да плачеш и да се молиш на Бог,
да ти върне всичко останало..?
Ти знаеш ли, че моето малко сърце те обича
и всяка нощ те търси, но не те намира?
Аз зная грешка направих,
но не мога ли отново с теб да съм щастлива?
Ти знаеш ли, че всичко някога се връща?
Върни ми всичко, поне да ме боли до края...
Ти знаеш ли, че болката убива?
И сърцето ми за миг превръща се в мъртвата градина..!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??