27 ene 2007, 2:25

Ти знаеш ли? 

  Poesía
996 0 4
Ти знаеш ли какво е да плачеш -
да се молиш за капчица любов,
какво е, по земята черна да се влачиш,
да знаеш, че никой не чува твоя зов!

Ти знаеш ли какво е да имаш нужда,
от подкрепа, от разбиране,
знаеш ли какво е да се чувстваш чужда -
чужда сред свои - отритната?!

Ти знаеш ли какво е да си  сама и неразбрана,
знаеш ли какво е да се задушаваш,
да усещаш, че този живот смисъл няма,
че с всяка крачка все повече пропадаш?!

Ти знаеш ли какво е да искаш внимание,
веднъж поне да се чувстваш щастлива,
веднъж поне да имаш желание,
да живееш и да се чувстваш жива?!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??