Дин-дан-дон –
обичайте се, хора,
Данга-динго-дан -
обичайте се много,
Дан-дин-дон -
от това лекарство
вие имате много.
Данга-динго-дан -
слънцето свети,
Динга-дан-дан -
усмихвай се широко,
Шика-шико-шик -
смейте се много.
Ом-ом-ом -
това е Божи Дар
и от туй ти си цар.
© Есфир Асфар Todos los derechos reservados