16.04.2011 г., 21:57 ч.

Тибетските камбани 1 

  Поезия » Друга
637 0 1

Дин-дан-дон –

обичайте се, хора,

Данга-динго-дан -

обичайте се много,

Дан-дин-дон -

от това лекарство

вие имате много.

 

Данга-динго-дан -

слънцето свети,

Динга-дан-дан -

усмихвай се широко,

Шика-шико-шик -

смейте се много.

Ом-ом-ом -

това е Божи Дар

и от туй ти си цар.

 

 

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??