29 nov 2011, 12:07

Тиха нощ 

  Poesía
440 0 0

ТИХА НОЩ

 

Тих нощ, луна, безброй звезди

и глас на птици във нощта...

И полъх нежен във косите,

и нежен глас, и унес сладък,

и дълъг поглед,

и усмивка, прокрадва се едва-едва,

и топли устни,

и целувка - най-нежна и

най-искрена в нощта,

и две ръце, протегнати във мрака,

докосват пръстите едва.

и две очи се взират в тъмнината,

за да погалят нечия коса.

И две сърца, изпълнени със обич,

туптят едно за друго във нощта.

И две ръце отново се протягат

и пръстите докосват се едва.

И устните отново се сближават,

за да усетят малко топлина...

И  после...

пак невидимо помръдват:

"Обичам те най-много на света".

 

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??