ТИХА НОЩ
Тих нощ, луна, безброй звезди
и глас на птици във нощта...
И полъх нежен във косите,
и нежен глас, и унес сладък,
и дълъг поглед,
и усмивка, прокрадва се едва-едва,
и топли устни,
и целувка - най-нежна и
най-искрена в нощта,
и две ръце, протегнати във мрака,
докосват пръстите едва.
и две очи се взират в тъмнината,
за да погалят нечия коса.
И две сърца, изпълнени със обич,
туптят едно за друго във нощта.
И две ръце отново се протягат
и пръстите докосват се едва.
И устните отново се сближават,
за да усетят малко топлина...
И после...
пак невидимо помръдват:
"Обичам те най-много на света".
© Анка Келешева Все права защищены