Тихи думи
Нежни струни
Ухание на близост
Прегръдка от дихание
Рояци пеперуди
Красота
Свитост на чакащо море
Безмълвното ридание
На тъмен въздух
И сухи устни
Неразкрита хищност
Неразлистени албуми
Неизказано признание
Неразсветващо небе
Парещи очи
Без оправдание
Страстен задух
Разстояния от древност
Любов изпълваща
С усещане за вечност
Времето наоколо свисти
А болката без свян кърви
В бушуващо сърце
И огнената безсловестност
На безтегловна сила
В несигурни ръце
Като криле от огън
И прелитащи коне
През разтреперана луна
В желание
За неизбежност
Удрящи се до стенание
Жадуващи милостта сърца
Разбити в отчаяние
Впити в бурени
Разсичани в звезди
И водопади красота
Тихи думи
Нежни струни
Отлитащ гълъб
От ръцете на дете
Полет с много нежност
Не, не
Не мога да го спра...
Обичам
Да откривам себе си
Чрез теб!
Обичам
Да присъстваш
Толкова дълбоко
И навсякъде
Във мен
…
17.05.2020
© М В Todos los derechos reservados