11 jun 2010, 19:43

Тихи стъпки 

  Poesía » Filosófica
580 0 0

*  *  *

Сумрак и тихи стъпки

Тъмнината идва

сякаш свети

и една пътека

като мъртъв поглед

празна

към нищото ни води...

а ние ходим слепи

със крачки бавни

и обречени

докато стигнем края

където сенките

изчезват

и остава само полъх

от душите ни обречени...

 

(Едно от последните ми нови неща...)

© Калоян Бинев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??