19 dic 2007, 14:17

Тихо е 

  Poesía
547 0 13

Тихо е,

щом любовта си отиде...

Тихо е,

и когато идваш, Любов!!!


Тишината е ласкаво биле...


Тишината как боли, когато тя е Зов!!!

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??