Dec 19, 2007, 2:17 PM

Тихо е 

  Poetry
577 0 13

Тихо е,

щом любовта си отиде...

Тихо е,

и когато идваш, Любов!!!


Тишината е ласкаво биле...


Тишината как боли, когато тя е Зов!!!

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??