6 feb 2021, 7:41

Типаж 

  Poesía » De humor
207 0 0

Все бъркам маймунското а,

като поставям асоциален в изречение.

Въобще от този тип съм, че

не налагам своето мнение.

 

Но не обичам с кавички ненужни

да се нагърбвам, нито скоби.

И да не значат нещо особено

сякаш въртят темата около него.

 

Не бих сменил и своята шапка

за която и да било кукерска маска,

с която да плаша хората по сигнал,

който оповестява моето идване.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??