Все бъркам маймунското а,
като поставям асоциален в изречение.
Въобще от този тип съм, че
не налагам своето мнение.
Но не обичам с кавички ненужни
да се нагърбвам, нито скоби.
И да не значат нещо особено
сякаш въртят темата около него.
Не бих сменил и своята шапка
за която и да било кукерска маска,
с която да плаша хората по сигнал,
който оповестява моето идване.
© Мария Всички права запазени