22 ago 2013, 13:59

Тишината съм 

  Poesía » De amor
388 0 0

Тишината съм

 

В тишината съм.

И в светлината

потънала в две топли очи.

Есенната сълза съм,

която те целува,

капвайки в сърцето ти.

Вярата съм, която те врича.

И пътищата, които

кръстосват душата ти.

Тишината съм

А ти... Ти си любовта.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??