22.08.2013 г., 13:59 ч.

Тишината съм 

  Поезия » Любовна
437 0 0

Тишината съм

 

В тишината съм.

И в светлината

потънала в две топли очи.

Есенната сълза съм,

която те целува,

капвайки в сърцето ти.

Вярата съм, която те врича.

И пътищата, които

кръстосват душата ти.

Тишината съм

А ти... Ти си любовта.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??