30 jul 2008, 14:05

Точно този миг 

  Poesía » Otra
669 0 22
Точно този миг 
съм очаквала.
Да достигнеш 
брега ми скалист.
Шепа пясък 
от мен 
да отрониш.
И след мен 
пак да бъдеш щастлив.
Да те имам. 
Дори да те нямам.
Да ти дам, 
без назаем 
да взема.
Да ме имаш 
и почти да ме нямаш.
После всеки 
своя път 
да поеме. 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??