Ако отново ще тъгуваш,
знай - не си интересна!
Не се опитвай да ме целуваш -
целувката ти е пресна!
Ако с друг нейде лудуваш
и в него са твойте очи,
не се хвърляй да ме целуваш!
Целувката ти горчи!
Ако в тебе любов не гори,
дори да си с мене отново,
да те целувам, недей, не зови!
Целувката ти - отрова!
Ако в дома ти е всичко обилно
и нощта ти е кратка -
целуни ме! Целуни ме по-силно!
Тогава е сладко!
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados