28 feb 2008, 18:05

"Тогава може би" 

  Poesía
620 0 1
Преди да спре сърцето ми да бие,
преди във вечен сън да се стопя.
Тогава може би ти ще разкриеш
какво за мене бил си в любовта!

Тогава може би ще съжаляваш
за всички думи казани преди,
за всички чувства и лъжи безкрайни,
тогава може би ще те боли!

Преди очите ми да се затворят,
във тях последно погледни.
Тогава може би ти ще разкриеш
болката, която в тях гори!

Тогава може би ще съжаляваш,
че на друга своето сърце ти подари.
Тогава може би ще се покаеш
и в твоите очи ще завали!

Преди завинаги да си отида,
името ти пак ще изрека,
последната ми дума то ще бъде,
преди завинаги да се стопя.

Тогава може би ще ме целунеш,
ще се забие във сърцето ти стрела,
но вече ще е твърде късно,
далеч от тебе ще съм аз!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??