11 dic 2005, 13:04

Той... 

  Poesía
882 0 11

Той имаше приятели,любима,но беше сам.

Той се усмихваше,но болното сърце бе изпълнено с тъга.

Той дишаше,но животът бе изгубил във мечтите,някъде там...

Той бе обичан,но от ден на ден потъваше в безразличие и самота.

Той даряваше нежност и доброта,

но се чувстваше отхвърлен от света.

Тъй живееше в дните безуспешни,

изпълнени с болки безутешни...

С усмивка прикриваше тъгата.

Само красивата лъжа с живот хранеше душата...

 

 

На един мой приятел...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??