18 mar 2008, 17:24

"Той" 

  Poesía » De amor
589 0 0
Кой извика името ти във съня ми?
Кой доведе те при мен?
Кой докосна ме с дъха ти?
Кой целуна ме смутен?

Кой прегърна ме със твоите ръце?
Кой за мен се грижи вместо теб?
Кой прошепна ми, че ме обича?
Кой ми каза: "Всичко си за мен!"?

Той в живота ми дойде след тебе,
от мъката да ме спаси.
Той се казва като тебе
и всичко твое му принадлежи!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??