5 feb 2012, 14:59

Той 

  Poesía
502 0 0
И като лудите ще си говориш сам
всяка вечер пред скучния екран.
С чаша във ръка ще давиш срам
през живота, някога живян.
Но не ще удавиш този срам,
колкото и вечери да си пиян.
Той, Срамът, ще те прегърне здраво,
без на дума ти да имаш право.
И това ще е твоят урок
от някога живян живот.

© Зорница Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??