13 may 2014, 23:51

Той 

  Poesía » Filosófica
374 0 0

Мрак скова душите.

Мрак невиждан от очите.

Той дойде с него в този час,

тук при нас.

 

Не се страхувай!

Много, много не умувай!

Не ще го спреш,

бягайки от него пеш.

 

Защо отхвърли тоз приятел?

Та нали му бе голям ласкател!

Не се плаши, не ще те нарани.

Болка той не ще ти причини.

 

Бягайки от него пеш,

не ще го спреш.

Много, много не умувай!

Не се страхувай!

 

Тук при нас,

той дойде с него в този час.

Мрак невиждан от очите,

мрак скова душите...

 

© Дафинка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??