May 13, 2014, 11:51 PM

Той 

  Poetry » Phylosophy
373 0 0

Мрак скова душите.

Мрак невиждан от очите.

Той дойде с него в този час,

тук при нас.

 

Не се страхувай!

Много, много не умувай!

Не ще го спреш,

бягайки от него пеш.

 

Защо отхвърли тоз приятел?

Та нали му бе голям ласкател!

Не се плаши, не ще те нарани.

Болка той не ще ти причини.

 

Бягайки от него пеш,

не ще го спреш.

Много, много не умувай!

Не се страхувай!

 

Тук при нас,

той дойде с него в този час.

Мрак невиждан от очите,

мрак скова душите...

 

© Дафинка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??