10 nov 2010, 20:21

Той е идиот 

  Poesía » De humor
873 0 1

Младежът, в когото се влюбих...

оказа се истинско бедствие.

И не ме е яд, че понякога ме изнервя,

яд ме е, защото предизвиква в мен

емоционално нашествие.

Хиляди пъти съм му казвала,

че не ме заслужава,

а той на мен - че го вбесявам,

но след час пак почваме да си говорим.

Нали съм неговото слънчево момиче

- винаги ще му прощавам.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??