Тя го гледаше с очи насълзени
той я хвана за ръка.
Те знаеха, че любовта умира
и застинаха тихичко в ноща.
Какво се случи те се питат.
Кой и как им завидя
но знеха, че един без друг умират
и мъртъв за тях ще е света.
© Г.М.М Todos los derechos reservados