Той идва, ето го, прескача планините,
върви по вълните, устремен към нас.
Той идва, живият Бог от молитвите,
който предизвикахме да слезе при нас.
Исус, името ти извисяваме с викове.
Сърцата си отваряме да ни изпълниш.
Ела, налей вечен живот сега и завинаги
и над бездните без страх ни преведи.
© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados