20.04.2015 г., 18:06 ч.

Той идва 

  Поезия
381 0 0

Той идва, ето го, прескача планините,

върви по вълните, устремен към нас.

Той идва, живият Бог от молитвите,

който предизвикахме да слезе при нас.

 

Исус, името ти извисяваме с викове.

Сърцата си отваряме да ни изпълниш.

Ела, налей вечен живот сега и завинаги

и над бездните без страх ни преведи.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??