8 dic 2020, 14:11

Той може да има много жени 

  Poesía » Otra
423 1 2
„Ние може да имаме
много жени…”
Стефан Цанев

 
Той може да има много жени,
но ще бъде до гроба с онази,
която отведнъж го плени
и го зареди с любовта си.

Той може да има много жени,
но ще обича единствено само,
онази, която с чувства смирени -
глава ще сведе на негово рамо.

Той може да има много жени,
но една до край ще последва
и с достойнства мъжествени
ще и даде чинно своята клетва.

Той може да има много жени,
но една - навярно неземно красива,
щом му влезе в буйните вени
и само нея ще направи щастлива.

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всё так. Как сказала Коко Шанель -
    Женщина в жизни мужчины бывает только одна, все остальные — ее тени
    .
  • Пожелавам му я, Амин!
Propuestas
: ??:??