30 abr 2009, 9:55

Толкова беше ни... 

  Poesía » De amor
601 0 3

Толкова беше ни страшно приятно,
толкова беше ни невероятно...
Толкова много нежност събрали,
сякаш с години не сме се видяли...
Толкова много страстни целувки,
толкова много сладки милувки...
Толкова нежност, а няма засита,
толкова галене, няма пресита...
Толкова пъти стигахме края,
толкова пъти бяхме в омая...
Толкова много любов си дарихме,
толкова много екстаз сътворихме...
Толкова силно се ние привличаме,
толкова сладко се ние обичаме...
Толкова хубаво в смях се заливаме,
толкова хубаво в гушка заспиваме...
Толкова искам със тебе да бъда,
толкова искам до теб да се будя...

 

КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??