2 jul 2016, 19:26

Толкова истинско 

  Poesía » De amor
621 1 0

Блестиш
със онази красота
неземна
която ни докосва
чрез звездите!

 

Да скрия този миг
с клепачи искам
но сълза
отронва ми се
от очите.

© Людмил Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??