2.07.2016 г., 19:26 ч.

Толкова истинско 

  Поезия » Любовна
615 1 0

Блестиш
със онази красота
неземна
която ни докосва
чрез звездите!

 

Да скрия този миг
с клепачи искам
но сълза
отронва ми се
от очите.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??