16 jun 2007, 0:18

Толкова лоша... 

  Poesía
522 0 0
Искам да почувствам това,
което чувстваше и ти.
Да усетя как се заличавам,
защото съм лоша, толкова лоша...
Искам да се спася от тежестта
на обвиненията за нещата,
които направих, за думите,
изречени от моята уста.
Искам просто да изчезна,
да поправя стореното със това.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??