11 feb 2023, 8:58

Толкова нежно 

  Poesía » De amor
251 0 0

      

        Толкова нежно

 

Толкова нежно не съм те сънувала!

Толкова нежно не съм те целувала!

Сякаш Вселената ми проговори,

път към сърцето ти тя ми отвори.

 

Толкова нежно не съм и мечтала!

Толкова нежно не съм те желала!

Сякаш си с мене на първата среща,

обич донесъл безкрайна и вечна.

 

Толкова нежна любов невъзможна!

Толкова силна, магична, тревожна!

В звездно море се пренася душата,

тебе рисува с любов в тишината.

 

Толкова нежно не съм те сънувала!

Толкова нежно не съм те целувала!

Сякаш сънят се разтваря в мечтата

и подарява за нас красотата.

                       Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??