Толкова нежно
Толкова нежно не съм те сънувала!
Толкова нежно не съм те целувала!
Сякаш Вселената ми проговори,
път към сърцето ти тя ми отвори.
Толкова нежно не съм и мечтала!
Толкова нежно не съм те желала!
Сякаш си с мене на първата среща,
обич донесъл безкрайна и вечна.
Толкова нежна любов невъзможна!
Толкова силна, магична, тревожна!
В звездно море се пренася душата,
тебе рисува с любов в тишината.
Толкова нежно не съм те сънувала!
Толкова нежно не съм те целувала!
Сякаш сънят се разтваря в мечтата
и подарява за нас красотата.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.