30 oct 2022, 10:30

Тонове на любовта 

  Poesía » De amor
555 1 4

      

   Тонове на любовта

 

Събрах съзвездия от рими

и тонове на любовта –

прекрасни, нежни и незрими,

и пъстри като есента!

 

Поисках да ти ги изпратя,

така ефирни бяха те!

Пленени са от красотата

и са от моето сърце!

 

Но вечерта коварна спря ме,

решила да ги задържи…

Задъхана аз търсех тебе,

надежда в твоите очи.

 

Обичах те безкрайно много,

съзвучията подредих.

И те разказваха ти дълго

какво в душата си открих.

 

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??