28 abr 2020, 11:10

Топлина сияйна... Смисъл свят... 

  Poesía » Formas graves
445 0 1

Съдбата трудна е, но не присъда.

Дори с един процент и да зависи

живота ми от мен, с душа ще бъда,

а моята душа безспорно... ти си.

 

В безизходност и на ръба на бездна,

и в най- мъчителното зло тегло

аз чувствайки те, знам, не ще изчезна.

О, твоят зов е ангелско крило.

 

Топлина сияйна... Смисъл свят

е надежда да вървя напред.

Сред пустиня суха и сред лед

ще живее нежният ти цвят.

 

Теб избрал, поне веднъж разбирам,

че не съм сгрешил. С любов пулсирам.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??