31 ene 2006, 20:40

Tоплината на слънцето! 

  Poesía
1062 0 2

Топлината на Слънцето

 

Топлината на слънцето,

Тайнството на огъня,

Тихи стъпки в замряла зимна нощ,

Очакване ...любов , докосване... лек

 

Лъчистата светлина на деня ,

Обагреното от блясък утро...

Замъглени сънени смарагдови очи

Загадъчна усмивка...солени сълзи!

 

Нестихваща снежна буря ...

есенни листа, вкаменени от студ...

Угаснала свещ с изгубен аромат...

Образ тъй болезнено познат!

 

Пъстроцветни несбъднати мечти,

Капки останали от дъждовни дъги,

Свят вълшебен...та това си ти!

Не ще си простя , че изгубих те, Уви!

 

© Бобчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??