5 jul 2017, 0:56

Топъл дъжд вали 

  Poesía » De amor
773 0 4

Топъл дъжд вали...
А ти чаровно се усмихваш.
С пеперуди във коси –
на пролет ми приличаш.

 

Топъл дъжд вали...

А ти си толкова красива.
Нежна капчица в листа –
тебе славеи изпиват.

 

Ти си топъл дъжд...
Листенца бели разпиляваш.
Идваш изведнъж!
И със зефирния си дъх –
душата моя отмаляваш...

 

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??