5.07.2017 г., 0:56 ч.

Топъл дъжд вали 

  Поезия » Любовна
775 0 4

Топъл дъжд вали...
А ти чаровно се усмихваш.
С пеперуди във коси –
на пролет ми приличаш.

 

Топъл дъжд вали...

А ти си толкова красива.
Нежна капчица в листа –
тебе славеи изпиват.

 

Ти си топъл дъжд...
Листенца бели разпиляваш.
Идваш изведнъж!
И със зефирния си дъх –
душата моя отмаляваш...

 

© Николинка Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??