28 mar 2019, 21:40

Топъл спомен в жар 

  Poesía » De amor
474 0 0

Един стар със стар,
Но топъл спомен в жар.
Заключих в ума си,
Приех го като дар.


В миг съдбовен
Омая ме едно лице.
Не беше многословен,
Но как открадна моето сърце?!

 

Приех задръжките с насмешка.

За морал отдавна не говоря.
Нима за хората е грешка
За щастие сърце аз да отворя.

 

За допир нежен не милея.
Ще бъде повече от грях
За среща нова не копнея,
А може би и чувствам страх!

© Deya Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??