29 nov 2011, 11:38

Това ли бях? 

  Poesía » De amor
795 0 3

Последната ти обич бях ли, Чочи, твоята единствена любов,

твоята последна тръпка, Чочи, твойто щастие за цял живот,

твойте сълзи и тревоги, Чочи, твоите усмивки във нощта,

твоят изгрев в мрачен ден ли, Чочи, твоят дъжд през пролетта?

 

Твойта зима, твойта пролет, Чочи, твоят залез над морето,

виждаше ли ме навсякъде все мене, чувстваше ли ме в сърцето,

искаше ли с мене да останеш, да ми даваш всичко, от което

се нуждаех и желаех, да обичаш в мен дори детето?

 

Ти за мене бе водата, Чочи, беше  въздухът и любовта,

бях щастлив, че си те имам, бях със теб безсмъртен досега,

с тебе падах, с тебе ставах, Чочи, с тебе бягах и вървях,

с тебе лягах, с тебе ставах, единствено за теб живях!

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е, поздрави!
  • "Ти за мене бе водата, Чочи, беше въздухът и любовта,

    бях щастлив, че си те имам, бях със теб безсмъртен досега,

    с тебе падах, с тебе ставах, Чочи, с тебе бягах и вървях,

    с тебе лягах, с тебе ставах, единствено за теб живях!"

    Няма нищо по-чисто и невинно от обичащото сърце!Харесах!

  • ! Много мило и нежно! Поздрав!
Propuestas
: ??:??