21 ene 2010, 0:45  

Това не е моята истина 

  Poesía
1243 0 18

 

Това не е моята истина.

И дори не те  слушам.

Как ми разказваш

небивалици,

интересни на другите

На мен  ми  е скучно.

Това не е моята истина.

Ти си във филма

Аз не държа да

съм първата дама.

Нито главна

във филм без сценарий.

Това не е моята истина

и ти го знаеш.

Отдавна свикнах на мелодрами.

Това не е моята истина.

Но не крия, че

те обичах, почти до полуда.

Това не е моята истина.

И не плача. Очите понякога   лъжат.

Това не моята истина

И е нелепо

да те допускам толкова близко.

Това не е моята  истина.

И не разбирам.
Докога ще ми  разкодираш сърцето?

Това не е моята истина

и не си ме обсебил.

само така прилича.

Това не е моята истина.

И не си ми потребен.

Върви. Вземи си всичко.

....................................

Ти не си моята истина.

Аз не съм твоята - зная.

Ти не си моята  истина.

Всъщност. Лъжа е.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??