Това не е моята истина.
И дори не те слушам.
Как ми разказваш
небивалици,
интересни на другите
На мен ми е скучно.
Това не е моята истина.
Ти си във филма
Аз не държа да
съм първата дама.
Нито главна
във филм без сценарий.
Това не е моята истина
и ти го знаеш.
Отдавна свикнах на мелодрами.
Това не е моята истина.
Но не крия, че
те обичах, почти до полуда.
Това не е моята истина.
И не плача. Очите понякога лъжат.
Това не моята истина
И е нелепо
да те допускам толкова близко.
Това не е моята истина.
И не разбирам.
Докога ще ми разкодираш сърцето?
Това не е моята истина
и не си ме обсебил.
само така прилича.
Това не е моята истина.
И не си ми потребен.
Върви. Вземи си всичко.
....................................
Ти не си моята истина.
Аз не съм твоята - зная.
Ти не си моята истина.
Всъщност. Лъжа е.
© Наталия Божилова Все права защищены