23 sept 2010, 14:42

Това съм 

  Poesía » Otra
833 0 0

Такава съм, каквато съм, но само насън...

искаш с мен да си, но не решаваш ти.

Шшшт замълчи, просто замълчи,

затвори очите си и запомни - за мен не съществува любовта.

Ти за мене си една игра.

С мен си само в този ден...

съжалявам, ако си ми фен.

© Нона Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??