14 oct 2008, 21:25

Това съм аз, не крия 

  Poesía
731 0 1
 

Картина ми посвети, художнико,

в която себе си да открия.

Със свежи и пъстри цветове, художнико,

защото това съм аз, не крия.

 

Песен ми посвети, музиканте,

в която себе си да открия.

С нежни и лирични тонове, музиканте,

защото това съм аз, не крия.

 

Стих ми посвети, поете,

в който себе си да открия.

С тъжни и внушителни редове, поете,

защото това съм аз, не крия.

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??