Този път наистина...
Ще впия устни в теб,
ще бъдеш мой, ще бъда твоя,
ще бъдем ничии в небето,
ще бъдем цяло във безброя,
ще бъдем блясък без лице,
ще бъда с теб, ще бъда своя,
ще бъдеш с мен, ще си дете,
ще бъдем весела история.
... съм мъничко момиче.
© Йоана Todos los derechos reservados