6 jun 2024, 22:50

Травмата 

  Poesía
140 0 0

               ТРАВМАТА
    
Травмата е скрита мъка и вина,
без да се прости остава тя
остане ли веднъж, не спира да
вреди и така времето лети.

 

Различните ситуации водят

до различни травми, как да се спасиш обаче,
става с хумор, психотерапия,

медитация и без инсинуация.

 

Травмата, която не се преработва

срещу душата започва да работи,
става част от сложния човешки "Аз".
Замръзва и постоянно дава мраз.


От травмата се научи как може

да се лети без да има рязани крила, 
душата става лека и се така изправя

се по лека докато порасне като великан
и травмата остане само блян.

© Станислав Карагяуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??